Winderen Stigbøyler Sparkle Gold

kr2,500.00 Inkl Mva

• Korrekt og behagelig benstilling
• Betydelig avlastning av kneleddene
• Stabil og uforanderlig fotstilling i stigbøylen

Winderen utviklet de innovative Winderen Knee Protect Solution-stigbøylene som omfatter et kinetisk energiabsorberingssystem, for å avlaste rytterens kneledd betydelig under ridning, særlig ved sprangridning. Samtidig gir Winderen Knee Protect Solution-stigbøylene en usedvanlig solid og uforandret fodstilling i stigbøylen, noe som sikrer en stabil og behagelig stilling for underbenet.

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

  Kategori:
  Brand:Winderen

  Beskrivelse

  Dette skriver Winderen om stigbøylene sine:

  Mange ryttere har problemer med en solid og uforanderlig fotstilling i stigbøylene. Våre undersøkelser viste at i de fleste tilfeller flytter stigbøylene seg eller faller av på grunn av mikrobevegelser i det faste forbindelsespunktet mellom stigbøylens stiglær og stigbøylen. Vårt støtdempende system forebygger dette fenomenet i stor grad, slik at rytterne opplever en stabil og behagelig benstilling når de hopper over gjerder, men også ved baneridning. Samtidig reduserer stigbøylene våre risikoen for å forskyve eller miste stigbøylen betydelig, noe som medfører balansetap, som ofte forårsakes av stive stigbøyler.

  Av hensyn til rytternes ulike preferanser gjorde vi det mulig å foreta oss en individuell tilpasning av fotplatens helling, slik at den kan justeres i klassisk posisjon (flat) og med en helning på opptil 5 grader.

  Fotplaten er laget av slitesterkt og ekstremt slitasjeresistent komposittmateriale. De spikerformede forlengerne innebærer at støvelsålen sitter bedre fast, så foten ikke sklir ut av stigbøylen.

  For å oppnå helt riktig vekt på stigbøylen ble metallrammen fremstilt av slitesterk aluminium av høy kvalitet. Fotplaten og overtrekket til den øverste absorberingsenheten er fremstilt av et slitesterkt komposittmateriale. På denne måten har vi oppnådd en vekt på 560 gram for én stigbøyle.

  Det er den vekt som ryttere flest mener er ”passende”. De er verken for lette eller for tunge. Takket være riktig balanse legger man nesten ikke merke til dem.