Winderen Korreksjonspad Dressur

kr3,199.00 Inkl Mva

Winderen Korreksjonspad er i en klasse for seg, kun 18mm tykk som tar minimalt med plass under salen.

Comfort Pad består av 5 forskjellige avanserte lag. Sklisikker overflate, dynamisk stabiliseringslag for ujevnheter hos hesten, høyt teknologisk materiale som absorberer kinetisk energi og dermed beskytter hestens rygg mot trykkskader, underside av slitesterk og pustende Kevlar-nett som også forhindrer pad’en i å skli mot sjabraken.

Filt-korreksjonsinnlegg medfølger.

  Varenummer: I/A Kategori:
  Brand:Winderen

  Beskrivelse

  Pad størrelse:
  17″ passer saler med setestørrelse 16,5″ – 17″ 

  18″ passer saler med setestørrelse 17,5″ – 18,5″

  1 års garanti fra produsent.

  Winderen – Back Protect Solution
  Winderen Pad med Back Protect Solution teknologien ble designet for å føle deg avslappet i salen mens du beskytter både din og hestens rygg. Fem teknologisk avanserte lag gir deg maksimal komfort, stabilitet og forbedrer rideopplevelsen din ved å koble hest og rytter i fullstendig harmoni. Se hvordan dette har kombinert avansert teknologi med eleganse og komfort.

  FUNKSJONELT NYLON TREKK
  Utskiftbar, slitebestandig og holdbar – det øvre trekket beskytter resten av lagene mot ytre faktorer og forhindrer at Saddle Half Pad beveger seg og glir under salen. Trekket kan vaskes på 30 grader.

  DYNAMISK STABILISERINGSLAG
  Dette moderne materialet brukes til å øke salens overflate i kontakt med hestens rygg og derved stabilisere salen. Dette laget hjelper til med å kompensere hestens kroppsstruktur når salen ikke passer ordentlig.

  TRYKKUTJEVNING
  Dette ikke-Newtonianske materialet som brukes i moderne militære næringer er svært fleksibelt og tilbyr betydelig evne til å lagre og absorbere kinetisk energi. Den brukes til å fange opp overflødig energi som genereres mens du rir.

  BIOMEKANISK BINDEVEV
  Det syntetiske biomekaniske bindevevet er designet for å beskytte musklene under pad’en. Det reduserer kreftene som virker på musklene langs hestens rygg og vil lette løsgjøring og utviklingen av dem.

  KEVLAR UNDERSIDE
  Dette laget er designet for å få Back Protect Solution Saddle Half Pad til å feste seg godt fast på shabraken og forhindrer at salen glir. Den porøse strukturen i Kevlar-nettet (mesh) sikrer at det trykkabsorberende systemet får god lufting som beskytter pad’n mot fuktighet.

  Tilleggsinformasjon

  Farge

  Grå, Blå, Svart, Brun

  Størrelse

  17", 18"