Thermatex Walkerdekken

kr3,169.00 Inkl Mva

Thermatex walkerdekken/lonsjeringsdekken

Dekken perfekt for lonsjering, skrittemaskin, transport eller under et annet dekken for mere varme. Anvendelsesmulighetene er mange og kvaliteten og passformen er i topp.

  Varenummer: I/A Kategori:
  Brand:Thermatex

  Beskrivelse

  Dekkenet er produsert i England og er lagt av tre lag med isolerende og fuktabsorberende ull/proylene/acryl mix.  De tre lagene består av ull innerst mot hesten, som transporterer fukten vekk og holder hesten varm. I midten har du et lag med polypropolene fibre som isolerer og transporterer fukten til yttersiden av dekkenet, som består av en hurtig tørkende akryl overflate. Dekkenet puster fantastisk bra og kan fint brukes under trening på kalde dager. Ligger utrolig stødigt under trening og har en suveren passform.

  Dekkenet har kryssgjorder under magen.

  Dette dekkenet er en bestillingsvare. Prisene som er oppgitt er med ett kantbånd på dekkenet. Ved bestilling av dette dekkenet velger du størrelsen på produktet og skriver ønsket fargekombinasjon som en kommentar på orderen. Se den forskjellige fargene til Thermatex i produktgalleriet.  Ta kontakt for pris med to kantebånd.

   

  Tilleggsinformasjon

  Størrelse

  125, 135, 145, 155