Thermatex Quarter Rug Lendedekken – Eget design

kr1,579.00kr1,799.00 Inkl Mva

Thermatex Quarter Rug lendedekken.

En av Klitgaards absolutte favoritter!

Et ikke mindre end fantastisk 3-lags lendedekken med ull innerst, som holder hesten din varm og tørr.

  Varenummer: I/A Kategori:
  Brand:Thermatex

  Beskrivelse

  Dekkenet er produsert i England og er lagt av tre lag med isolerende og fuktabsorberende ull/proylene/acryl mix.  De tre lagene består av ull innerst mot hesten, som transporterer fukten vekk og holder hesten varm. I midten har du et lag med polypropolene fibre som isolerer og transporterer fukten til yttersiden av dekkenet, som består av en hurtig tørkende akryl overflate. Dekkenet puster fantastisk bra og kan fint brukes under trening på kalde dager. Ligger utrolig stødigt under trening og har en suveren passform.

  Dekkenet har flettet halestropp og festen enkelt med borrelås til salen.

  Velg hvilken størrelse dekken du ønsker å bestille og om du ønsker én eller to pipes. Fargekombinasjonene du ønsker skriver du i kommentarfeltet på orderen.

  Thermatex leverer Quarter Rugs fra str.  85-185. NB! Thermatex anbefaler selv at dekkenet skal slutte ca. 10cm. før halerota. Min personlige mening er at dekkenet da blir litt kort. Jeg har lagt ut teppene etter den størrelsen som jeg  og mine kunder har erfart er mest passende. Ta gjerne kontakt om du skulle være i tvil.

   

  Tilleggsinformasjon

  Størrelse

  125, 135, 145, 155

  Pipe/Kantebånd

  Én pipe, To pipes