Thermatex Nordic All Weather Refleks Dekken

kr3,649.00 Inkl Mva

Thermatex Nordic All Weather Refleks Dekken

Endelig et skikkelig lendedekken i ull med vanntett refleks! Er du også lei av tynne flagrende refleksdekken?- No more med Thermatex!

  Varenummer: I/A Kategori:
  Brand:Thermatex

  Beskrivelse

  Dekkenet er produsert i England og er laget av tre lag med isolerende og fuktabsorberende ull/proylene/acryl mix inn mot hesten og en vanntett refleks ytterside. De tre innerste lagene består av ull ned mot hesten, som transporterer fukten vekk og holder hesten varm . I midten har du et lag med polypropolene fibre som isolerer og transporterer fukten til yttersiden av dekkenet, som består av en hurtig tørkende akryl overflate. På denne måten puster dekkenet fantastisk bra og holder hesten din varm og tørr på trening. På oversiden har dekkenet en flouriserende gul, vanntett overflate med påsydde reflekser. Denne festes enkelt med små glidelåser til selve dekkenet, så den ligger godt og stødig – også selvom det blåser! Det vanntett materialet kan enkelt rulles sammen og festes med borrelåser. Halestropp. Kan vaskes i vaskemaskin.

  Perfekt på tur eller trening i dårlig vejr eller på mørke kvelder. Skal du for eksempel ri til og fra trening i ridehus, ruller du enkelt den vanntette delen sammen og fester den med borrelås. På denne måten slipper du å ha flere forskjellige dekken opp på hverandre, som sklir og blafrer i vinden. Håndlag for beste passform.

  Valgfri farge på kantebånd og selve ulldekkenet. Skriv ønske på farge i notatfeltet på orderen.

  Tilleggsinformasjon

  Størrelse

  125, 135, 145, 155