SD Design Moulin Rouge Kandar

SD Design Moulin Rouge Kandar

Om du leter efter et stunning kandar med fokus på hesten anatomi og velbefinnende – så er Moulin Rouge kandaren uten tvil et godt bud!

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

  Varenummer: I/A Kategorier: , ,
  Brand:SD Design

  Beskrivelse

  Kandaren har SD Design sin populære SUperSoft nakkereim, med et ekstra tykt lag padding, for å minske presset på det sensitive nakkeområdet. Nakkereimen har i tillegg cutback bak ørene, for å tillate bedre bevegelse av ørene og minste presset. Nakkenreimen er også ekstra brei på midten for å minske presset ytterligere. Dette er sikkert den mykeste og tykkeste nakkereim du noen gang har set.

  Nesereimen er også ekstra tykk med super myk padding for å gi maksimum komfort til beste vennen din. Nesereimen er smalere i siden ved bittet for å unngå de omkringliggende ansiktsnerver og gi god plass til bittet.

  Pannereimen er en av SD-Designs unike modeller. Den har en unik mix av forskjellige størrelser av de eksklusive Stellux krystallene fra Østerike og glitrer som tusen diamanter i solen.

  Lærpleie:
  Vi anbefaler at du behandler ditt nye hodelag med olje eller fett innen du tar det i bruk første gang. Dette vil beskytte og vedlikeholde læret på ditt nye SD hodelag.

  Materiale:
  ECO-Friendly lær. Dette betyr at det ikke har blitt brukt skadelige kjemikalier i garvingsprosessen av læret.

  Tilleggsinformasjon

  Størrelse

  Full, X-full