Velkommen til Klitgaards Rideutstyr,

I lyse og trivelige lokaler på Arendal og Grimstad rideklubb i Grimstad åpnet Klitgaards Rideutstyr dørene i 2010. Siden den gang har butikken levert kvalitetsutstyr til hest og rytter. Hos oss finner du alltid det lille ekstra og vi gjør vårt ytterste for å gjøre både to og firbeinte kunder fornøyde.

Klitgaards Rideutstyr fører en rekke merker i de fleste prisklasser fra flere ledende leverandører av heste- og rytterutstyr.

Sommeren 2018 åpnet vi nettbutikk som stadig er under utvikling.

Dette er oss hos Klitgaards Rideutstyr:

Katrine

Eier og daglig leder Katrine Klitgaard har hatt flis i håret og hestelukt under neglene siden før hun kunne gå. Som liten elsket hun å være med tante på ridetur – sittende i bæremeis gjennom den danske naturen. Hun har tatt utdanning innenfor grossist, handel og interiør og hva er vel bedre enn å kunne kombinere denne utdannelsen med lidenskapen for hest?

Katrine er selv en aktiv rytter og har vært innom de fleste grener. Nå konkurrerer hun i dressur med den danske varmblodshoppen Zorba Kahn.

Louis

De fleste som har vært innom butikken på Arendal og Grimstad rideklubb har hilst på butikksjefen Louis.
Han hilser alle kunder velkommen inn i butikken med stor entusiasme. Louis har vært butikksjef siden 2013.

Einar

Når man er gift med eieren av en hesteutstyrsbutikk så er jobben som vaktmester og altmuligmann selvskreven. Som tidligere aktiv sprangrytter tar Einar gjerne i et tak der det trengs.Om du ønsker å bestille varer som vi ikke har på lager - ta kontakt på mail.

 

Les våre kjøpsvilkår her